La 12 ani, un băiat  din Alba-Iulia vrea sa devină avocat ca să-i ajute pe oamenii care au probleme. Până atunci, Mihai are un vis mai apropiat de copilărie: să poată juca și el fotbal alături de colegi. Din cauza paraliziei cerebrale care i-a luat mersul normal, puștiul privește meciurile de pe margine. Dar Mihai ar putea intra și el pe teren cu sprijinul nostru. Copilul trebuie să facă o operație la coloana și alte două la picioare, toate în Statele Unite. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi susținut Mihai dar şi alti copii.


Mihai Suciu este un copil foarte cuminte, invata bine și urmeaza cursurile Scolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Până aici, numai lucruri frumoase. Mihai s-a născut dintr-o sarcină gemelară și, până la opt luni, el și sora lui Maria s-au dezvoltat normal. Apoi, lui Mihai medicii i-au pus diagnosticul de retard motor ușor iar la vârsta de trei ani au scris negru pe alb “parapareză spastică”. De atunci, Mihai face recuperare și s-a urcat pe masa de operație de mai multe ori.
Într-o zi, Mihai ar putea intra și el pe teren să alerge mingea. Dar ca să reușească, ar trebui să facă rizotomie dorsală selectivă, la spitalul de copii St. Louis din Statele Unite. Îl poate ajuta doctoral Park, chirurgul care a ajutat-o pe Violeta, cel care în aprilie îl va ajuta și pe Mihai Neacșu, ambii copii susținuți de românii care au donat în fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut”.
Dacă doriți să îl ajutați pe Andrei, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Mihai Suciu”.

  • Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Mihai online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>