„Punem pasiune în tot ceea ce facem!” Este credința și promisiunea pe care Bona România o face clienților săi, dar și cea pe care o aplică în afara spațiului de muncă. Bona România a jucat cu pasiune mini-fotbal pe terenurile de la Diamond Sport Club. Au acceptat să intre în competiția pentru ca 50 de copii să primească o nouă șansă la educație, o șansă la un viitor mai bun decât cel pe care părinții lor ar fi putut să-l ofere.

Printre acești 50 de copii este și Alexia, o fata de 14 ani care, în ciuda unui destin plin de lipsuri, a continuat să înveţe, să ia premii în fiecare an și să-și cultive pasiunea pentru matematică și informatică. Este un copil extraordinar, care în fiecare an ia premii la școală, dar și la diverse concursuri de robotică sau matematică. După ce comportamentul violent al tatălui le-a îndemnat să plece de acasă, Alexia și mama ei locuiesc extrem de modest și de descurcă din ce în ce mai greu într-o garsonieră închiriată.

Mulțumim, Bona, că ne-ai ajutat să ajutăm!

***

Bona România a creat un univers de soluții inovatoare sustenabile pentru fiecare provocare privind pardoselile din lemn – de la instalare și renovare la întreținere și îngrijire, având în vedere nevoile și siguranța clienților și a mediului.

Bona AB este o companie de familie înființată în 1919. Având sediul central în Suedia, compania Bona este prezentă acum în peste 70 de țări din întreaga lume prin filiale și distribuitori. Furnizăm produse pentru instalarea, întreținerea și renovarea pardoselilor din lemn.