Este iar momentul să ajutăm împreună încă un copil din această țară. Se numește Natalia, are un an și nouă luni și în nici o săptămână a devenit dintr-o fetiță sufletul casei o fetiță măcinată de convulsii și de plâns. Natalia suferă de encefalită autoimună iar în creierul ei este, cum spun medicii, o furtună. Descăcările epileptice dese și tratamentul mai mereu schimbat de doctori îi fac tot mai rău copilei. De aceea, Natalia trebuie să meargă în Turcia pentru analize amănunțite și are nevoie de noi. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutată Natalia dar si alti copii.
 Părinții au dus-o pe Natalia la medici, i-au făcut analize, chiar și radiografie. Totul era foarte bine. Doar că, la o săptămână de la primul episod de febră, copila a fost dusă de urgență de părinți la spital. Medicii au luat-o în grijă și au început să îi facă tratament. Cum starea Nataliei era tot mai gravă, părinții au obținut transferul la București, la spitalul Marie Curie. După o comă de aproape o oră și șanse de supraviețuire reduse la jumătate, medicii au readus-o pe Natalia la viață și au stabilizat-o.  Pentru Natalia, analizele din Turcia, și apoi tratamentul, chiar pot fi salvarea.
Dacă doriți să o ajutaţi pe Natalia, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Natalia Florea”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>