Viața de licean înseamnă școală, sport, distracție și planuri pentru o meserie ori o afacere prosperă. Nelu, un băiat din județul Galați, nu era nici el străin de toate astea.  Până vara trecută când planurile au fost pus în sertarul sufletului și când băiatul a început lupta cu cancerul osos. Între curele de chimioterapie, Nelu și-a pus încrederea în singurul chirurg ortoped dispus, în pandemie, să îi protezeze și să-i salveze genunchiul mâncat de tumoră. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinit Nelu dar și alți copii și adolescenți.

Acest copil și-a pus viața în mâinile medicilor de la Spitalele Fundeni și Gomoiu din capitală și sufletul l-a așternut în fața oamenilor generoși.

Nelu era în clasa a zecea când, la rugămintea unei profesoare, s-a urcat pe o bancă să închidă un geam. Sub greutatea lui, banca s-a făcut zob și băiatul a căzut. Din cauza loviturii la coloană, a stat mult acasă. A mai stat și după ce, la un meci de fotbal, a suferit o altă accidentare. Cum nu putea ține pasul cu școala, mama a decis să-I înghețe anul școlar și să-l reînscrie în clasa a zecea. În vara trecută, gândul că își va revedea colegii a fost dat uitări din cauza durerilor apărute la genunchiul drept.

La RMN ne-a dat rezultatul de tumoră cu celule gigant si i-a prescris un tratament. A făcut deja trei cure de citostatic., a spus mama lui Nelu

Numai că tumora osoasă nu poate fi învinsă doar prin chimioterapie. Este nevoie și de o operație ortopedică. Proteza și învingerea cancerului osos sunt acum obiectivele acestui tânăr care refuză să se lase învins și care privește la viitor.

Dacă doriți să îl ajutați pe Nelu, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu numele „Nelu Matei”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR 

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil