Noi și Media

Uneori, faptele noastre au nevoie și de cuvinte care să vă povestească despre noi și să vă aducă pe voi, cei care ne susțineți, și mai aproape.  Vrem ca fiecare pas al nostru să vă fie cunoscut și astfel să păstrăm același parteneriat pe care îl menținem de 12 ani. Desfășurăm fiecare campanie sau acțiune în mod transparent, pentru că știm că singurul mod în care vă putem răspunde pentru ajutorul vostru este să vă oferim constant vești. Prompte, clare și cu precizie.

Mai 2017

A doua ediție Tabăra Copilăriei a schimbat viața a 22 de elevi din Pitaru și Potlogi. Copiii au mers pentru prima dată într-o tabără la munte și s-au bucurat de 5 zile pline de jocuri și bucurie.

Decembrie 2016

Spectacol unic pentru 210 copii ajutați prin campaniile Schimbă o viață și Vreau să ajut cu Gașca Zurli. Află mai multe despre acest eveniment aici, aici și aici.

Alături de mai mulți producători români, am susținut copiii României la IWA Charity Christmas Bazaar. Poți afla mai multe de aici, aici și aici.

Aprilie 2016

Prin Tabăra Copilăriei, proiectul campaniei Schimbă o viață, 20 de copii din Lehliu Sat au plecat în prima tabără din viața lor.

Decembrie 2015

În urma campaniei Un Pian Pentru Lipatti, elevii de la Colegiul Național Dinu Lipatti studiază acum pe un pian performant Steinway. Citește mai multe aici, aici, aici și aici.

Am construit o casă nouă pentru Familia Teodorescu, din Fundulea. Poți afla mai multe dacă citești aici, aici, aici și aici.

Copiii din proiectul educativ Ajută un Sat, Schimbă o țară au creat obiecte decorative pentru IWA Charity Christmas Bazaar. Mai multe despre acest eveniment poți afla de aici.

Octombrie 2015

Marian Simi Ilie, supraviețuitor al exploziei de la Mihăilești, a primit proteza care îl ajută să meargă. Puteți citi mai multe despre povestea lui aici, aici, aici, aici și aici.

Noiembrie 2015

Un milion de euro pentru victimele tragediei de la Colectiv, strânși prin teledonul Români Împreună. Află mai multe despre acest subiect aici, aici, aici, aici, aici și aici.

Start typing and press Enter to search