Marian este un copil pe care orice mișcare îl obosește. A moștenit de la tatăl său o boală dură: obezitatea, o suferință care te marginalizează și îți pune viața în pericol. La peste o sută de kilograme cât cântărește, Marian are forma cea mai gravă: obezitate morbidă. A încerat diverse regimuri dar acul cântarului a continuat și continuă să urce. A fost și la medic, însă nu a avut posibilitatea să se interneze la o clinică de specialitate, iar boala sa s-a agravat. Nici la magazin nu poate sa meargă. Ca băiatul să nu mai ia în greutate și să slăbească, ar trebui să facă o operație de micșorare a stomacului, dar pentru asta are nevoie de sprijin. De mâncat nu mănâncă mult, și chiar dacă unii consideră această operație un moft, cazul lui este unul particular, întrucat nu a ajuns ața datorită unei alimentații nepotrivite, ci datorită bolii genetice moștenite de la tatăl său și care a dus la decesul uneia dintre surorile mamei.
Mama sa își dorește mult ca copilul ei să aibă o viață normală și să nu fie marginalizat de societate, așa cum s-a întâmplat în cazul ei datorită bolii sale.
Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale  lui Marian dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței lui Marian.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Marian Busuioc”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU