Când te uiți la Andrei, un copil din Ilfov, și la mama lui, îți vine să îi îmbrățișezi strâns și să le spui că viața lor sigur va fi mai bună după ce oamenii le află acum povestea.  Copilul a venit pe lume la termen și a luat nota nouă la naștere. Bucuria mamei a durat doar patru luni. De atunci, copilul știe doar de spitale, operații, dureri și recuperări. Abia învață să fie independent, merge greu și în curând nu o să poată să mai stea pe scaun sau întins. Asta dacă nu face o complexă operație care să-i îndrepte definitiv coloana. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinit Andrei dar și alți copii.
 
Credința, iubirea de mamă, grija localnicilor din Brănești față de Andrei și progresele mici făcute de băiat sunt pilonii pe care se sprijină Elena Ivan. Deja mamă de fată, doamna Ivan și-a dorit mult și un băiat. L-a născut la termen, normal, iar copilul a primit la naștere nota nouă.
Apoi, normalul a căpătat alt sens. Investigațiile medicale au scos la iveală problemele de dezvoltare neuropsihomotorie ale lui Andrei și deformări ortopedice. De la patru luni, copilul trăiește între operații la picioare, recuperări și o operație la coloană.
Problemele cerebrale ale lui Andrei fac din el un copil dependent de mama sau sora lui mai mare. Copilul înțelege ce I se spune dar el nu știe să spună dacă îl doare ceva, dacă îi este foame sau sete. Acum un an, când a început o sesiune de recuperare la București, putea doar să stea întins pe podea, să apuce obiecte din jur și să le arunce. De atunci, Andrei își uimește terapeuții.
Operația deja făcută la coloană nu poate rezolva definitiv deformarea spatelui. Pentru acest copil, mai există o singură soluție chirurgicală care să îl îndrepte și să-I ia durerile.
Dacă doriți să il ajutați pe Andrei, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Andrei Crivat”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>