Pentru al doilea an consecutiv, Fundația Mereu Aproape și compania RURIS susțin copiii performanți ai României prin proiectul „Adoptă un Premiant”. Beneficiarii direcți ai ediției 2019 sunt opt elevi excepționali ce provin din familii cu resurse materiale limitate din București și din județele Călărași, Ilfov, Prahova, Sălaj, Teleorman și Vaslui.
Pasionați de dans, sport de performanță sau de pictură, copiii sunt premianți an de an și au participat și obținut premii la olimpiadele școlare. Prin acest proiect, ei primesc lucrurile pe care familiile lor nu li
le-au putut asigura și care îi vor ajuta să fie din ce în ce mai buni. Acestea sunt necesare pentru continuarea studiilor și practicarea activităților extrașcolare: echipament electronic (laptopuri), echipament sportiv (biciclete, trotinete, îmbrăcăminte sportivă și costume pentru dans sportiv), asigurarea costurilor de transport pentru naveta zilnică la școală pe parcursul anului școlar.

„«Adoptă un Premiant» este unul dintre cele mai motivante proiecte ale Fundației Mereu Aproape. Ne bucurăm că partenerul nostru, firma Ruris, a îmbrățișat acest proiect imediat, fără rezerve. Ajunși la a doua ediție a campaniei, îi încurajăm pe micuții ambițioși să își dezvolte aptitudinile, să își continue cu succes studiile și să-și construiască încrezători viitorul la care visează”, a spus Maria Ioniță, Project Manager Fundația Mereu Aproape.

Poveștile beneficiarilor proiectului impresionează prin puterea copiilor de a lupta și dorința lor de a reuși, prin efortul de zi cu zi al părinților. „Ne bucurăm enorm că avem șansa să le aducem zâmbetul pe buze acestor copii minunați, care au învățat mult prea devreme ce înseamnă greutățile vieții. Vrem să le demonstrăm că performanța este recunoscută și în România și să le mulțumim pentru tot ceea ce fac. Ne dau tuturor o adevărată lecție de viață. Pentru ei, nu există nu pot. Sunt mici campioni, iar noi suntem tare mândri de ei”, a declarat Cristina Antonescu, Director Marketing și Comunicare în cadrul firmei RURIS.

Proiectul “Adoptă un Premiant” din cadrul campaniei “Schimbă o Viață” este dedicat premianților României, copiii care excelează, cu o ambiție rar întâlnită. Ei sunt elevii care, deși își fac temele fără greșeli, de cele mai multe ori îndură foamea sau merg la școală cu același ghiozdan rupt și peticit pe care l-au folosit și frații mai mari. Ei sunt și cei care, deși sunt tentați să renunțe la școală pentru a-și ajuta părinții în gospodărie, aleg să nu o facă și să finalizeze anul școlar, din nou, cu coroniță. Ei sunt micuții de excepție pe care noi, alături de prietenii noștri, ne dorim să îi susținem să-și poată continua studiile, să aibă parte de șanse egale și să ajungă acolo unde își doresc.