La trei ani și opt luni, o fetiță din Brașov nu poate sta în șezut iar mersul îi este străin. Adela s-a născut cu paralizie cerebrală și este dependentă de părinți. Face recuperare de la vârsta de șase luni și vorbește greu. Este însă un copil vesel care are o mare șansă de vindecare și independență. Pentru asta însă trebuie să traverseze Atlanticul și sa facă, în Statele Unite, două operații costisitoare. Noi o putem ajuta. Printr-o donatie de 2 euro la numărul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi ajutată Adela dar si alti copii.
Diagnosticul crunt, pus de neurolog in cinci minute, a fost confirmat de RMN făcut de Adela într-o clinică privată din București. Imediat după, părinții au început să ducă bebelușul la recuperare. Pentru sănătatea Adelei, mama s-a mutat pentru un an și jumătate la Sibiu, iar terapiile au continuat după revenirea acasă, în Brașov, și continuă și astăzi.
Adela adoră să meargă în parc și să se joace dar joaca ei cere, de fiecare dată, ajutor. Mama și tata au grijă ca fetița să se bucure dar și să nu se accidenteze. Copila a suferit deja prea mult. Zecele de la naștere a fost, în cazul Adelei, o amăgire. Paralizia cerebrală i-a afectat Adelei mâinile, picioarele și vorbirea. De la șase luni face terapii zilnice, costisitoare și cu rezultate insuficiente.  Pentru Adela, fiecare pas este o bucurie sprijinită de părinți. Independența la joacă și alergat i-ar oferi însă copilei fericirea.
Suma acoperă operația la coloană, rizotomia dorsală selectivă, și o interventie ortopedică pentru alungirea tendoanelor acum distruse.
Dacă doriți să o ajutaţi pe Adela, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Adela Negoita”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>