De-a lungul timpului v-am cerut ajutor pentru copii cu boli dintre cele mai grave și mai diverse. De la leucemii la hipoacuzii, de la cancer osos la scolioze, de la paralizii cerebrale la malformații congenitale. Și de fiecare dată ați fost generoși. În următoarele săptămâni vom vorbi despre afecțiuni pentru care diagnosticul se pune greu și numai după analize genetice. O parte din aceste analize se face și în România dar multe nu. Iar atunci când medicul specialist recomandă un astfel de test, părinții au nevoie de sprijin financiar. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care vor fi sprijiniți mai mulți copii care au nevoie de analize genetice nedecontate de statul român.

Sunt mama lui Patrick, un băiețel de doi anișori. Băiețelul meu a fost născut la 38 de săptămâni prin cezariană. La naștere nu ni s-a spus că ar avea probleme de sănătate, însă, ulterior, am observat o întârziere în dezvoltarea motorie.

Așa încep multe povești de viață spuse de părinții copiilor bolnavi care cer ajutor Fundației Mereu Aproape. Patrick a venit pe lume după ce mama lui a suportat un travaliu de 12 ore. Bebelușul a primit nota șapte spre opt pentru că a plâns mai greu. La scurt timp de la naștere, au apărut și primele semne că Patrick are de dus o luptă cu boala: rămânea cu privirea fixă în tavan și persistau cele trei “es-uri” întalnite la bebeluși – sughit, strănut și strabism.

După investigațiile neurologice, medicul genetician care l-a consultat pe Patrick a recomandat test genetic. Acest test poate identifica ce îi provoacă băiețelului tonusul muscular scăzut pentru care copilul are nevoie de recuperate intensă.

Fiecare mic semn de reușită a lui Patrick le oferă părinților lui o mare speranță. Așa cum o speranță au soții Jerlăianu că puștiul lor ar putea ajunge la o copilărie cât mai normală.

Pentru soții Jerlăianu, ca pentru orice părinte, cea mai mare dorință este să își vadă copilul sănătos și fericit. Patrick mai are până la sănătate.

Dacă doriți să îl ajutați pe Patrick, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu numele „Patrick Jerlăianu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil