În prag de sãrbãtori, campania demaratã de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuatã de cãtre telespectatori demonstreazã, o datã în plus, cã împreunã oamenii pot îndeplini dorinţe greu de îndeplinit. La doar o jumãtate de lunã de la lansare, sute de generoşi, aşa cum sunt numiţi cei care îşi exprimã dorinţa de a ajuta pe www.ajuteu.ro vin zilnic pe platformã. „Campania Ajut eu! continuã şi o sã continue mult timp de acum încolo pentru cã dumneavoastrã faceţi lucruri extraordinare!”, a declarat Sandra Stoicescu.
Alãturi de ea, asearã, în platoul Ajut eu! a venit Carmen Moise, „coordonatorul echipei În premierã şi <<îngerul>> coordonator al celor care au filmat toate aceste poveşti”, aşa cum a prezentat-o Sandra şi împreunã au vorbit despre un caz emoţionant de pe platformã, care a reuşit sã înregistreze un numãr record de oameni care vor sã ajute acelaşi caz. 244 de generoşi au spus „Ajut eu!” în cazul familiei Popovici, din Botoşani.
În seara de Moş Nicolae, echipa Antena 1 a mers sã-i cunoascã pe cei 8 copii ai familiei. Aveau ghetuţele pregãtite, dar degeaba, aşa cum se întâmplã în fiecare an. Ca sã fie siguri cã le ajung lemnele de foc în iarna asta, încãlzesc doar o camerã şi dorm acolo toţi 10. Într-o cãmãruţã micã, înghesuitã, stau toate visurile lor şi toate planurile de viitor, pe care nici nu indrãznesc sã le spunã cu voce tare. Viaţa grea, plinã de lipsuri, le-a retezat aripile şi i-a lãsat captivi într-o lume din care par sã nu aibã nicio scãpare. Generoşii campaniei Ajut eu! vin sã le demonstreze cã magia existã. 244 de oameni au spus <<Ajut eu!>> în cazul familiei Popovici. Cei care vor sã ajute în continuare o pot face pe site-ul www.ajuteu.ro .