Poate nu e momentul, poate nu sunt vremurile potrivite dar acum vrem să vă rugăm ca împreună să ne unim forțele și să îndreptăm două coloane vertebrale bolnave. Și să oferim speranță pentru două surori. Irina și Roxana își trăiesc viața la indigo, ambele au spatele grav deformat și cu nevoie urgentă de intervenție chirugicală. Chiar dacă starea actuală a Roxanei este gravă, ea, sora cea mare, nu a ezita să strige după ajutor pentru sora mai mică pe care o iubește necondiționat. Dar și Roxana are la fel de mare nevoie de noi toți. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care vor fi sprijinite ȘI Irina și Roxana.

Coloana mea se agravează cu timpul și-mi apasă pe plămâni și oricând aș putea să rămân fără respirație. Dar am mers mai departe așa cum se vede.

Roxana știe bine ce înseamnă să ți se deformeze coloana deși îți petrece viața din tratament în tratament, din terpie în terapie. Și nu, nu pentru ea vrea ajutor, nu pentru ea a cerut sprijin Fundației Mereu Aproape. Ci pentru sora ei mai mică, Irina.

Pe lângă scolioza toraco-lombară severă de care suferă cele două surori, fetele au fost diagnosticate cu ajutorul testării genetice și cu amiotrofie spinală tip unu, pentru care urmează un tratament greu și extrem de costisitor pe care nu trebuie să îl oprească.

Timpul e scurt și durerea acestor fete e mare. Important pentru ele este ca undeva, în sufletele oamenilor care le văd, să ajungă mesajul că au nevoie disperată de ajutor. Ca să li se îndrepte spatele, ca apoi să poată face injecțiile pentru amiotrofie, ca trupurile să nu le mai fie măcinate de durere, ca un pic, măcat într-un colț de gură, să apară un zâmbet de speranță.

Dacă doriți să le ajutați pe Irina și Roxana, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil