La împlinirea a 26 de ani de existenţã pe piaţa media din România, Antena 1 lanseazã campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda.

Pornind de la premisa „Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune sã conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.
Invitata Andreei Berecleanu în platoul Observator, Sandra Stoicescu a vorbit despre cea mai nouã campanie Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape, Ajut eu„Eu ştiu cã tu ai o dorinţã şi dacã ea poate fi împlinitã de un alt om sau de un grup de oameni, am sã scriu acolo, cu acordul tãu, povestea ta. Asta îmi doresc sã se întâmple. Sau poate eu am o dorinţã, o dorinţã pe care nu mi-o pot împlini, pentru cã viaţa m-a pus în situaţii dificile şi atunci înscriu acolo povestea mea. Avem în ADN-ul nostru sã ajuta, sã schimbãm vieţi!”, a declarat Sandra Stoicescu.
La doar câteva zile de la lansare, platforma www.ajuteu.ro a strâns deja câteva sute de dorinţe. „Copiii cu adevãrat frumoşi, micii eroi ai acestor poveşti îşi doresc nişte lucruri atât de simple și atât de ușor de realizat, încât dumneavoastră, celor care ne priviţi, o sã vã fie atât de simplu, încât o sã vã treziți peste noapte surprinşi de cât de uşor vã este sã spuneţi <<ajut eu>>!”, a declarat Carmen Moise, în vreme ce Andreea Berecleanu a completat: „Împreunã putem transforma România într-o mare familie, o familie în care cei care au nevoie sunt ajutaţi cu bucurie de cei care pot sã ofere. Orice gest care poate pãrea neînsemnat pentru unii dintre noi, poate transforma dorinţa altora în realitate!”.
Pentru cã existã oameni care au nevoie de ajutor şi oameni care pot sã ajute, mecanismul campaniei este unul foarte simplu. Telespectatorii trebuie sã acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi sã îşi punã o dorinţã sau sã ajute la împlinirea uneia. Oricât de mic ar putea pãrea gestul fãcut, pentru o altã persoanã poate reprezenta împlinirea unui vis.