Sărbătorile de iarnă au trecut demult și am început un nou an, însă o copilă din județul Brașov ar avea nevoie de un cadou întârziat de la Moș Crăciun. Sara are doar un an și jumătate, iar viața ei atârnă de un fir de ață. S-a născut cu hidrocefalie, mielomelingocel lombar și spina bifida, iar medicii i-au dat zero șanse de supraviețuire.

Cu toate acestea, copila a luptat și a demonstrat cât de mult își dorește să trăiască. Acum are nevoie urgentă de o operație complexă la coloană, care să-i ofere stabilitate, însă costurile sunt peste posibilitățile financiare ale familiei. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Sara, dar și alți copii ori adolescenți. 

Mi-au zis că nu e ceva în regulă cu fetița, dar nu pot să ne zică exact ce este.  Când am născut, domnul doctor care m-o asistat la naștere mi-o spus că nu se mai poate face nimic. A zis să ne așteptăm că ea o să moară.

Așa începe povestea pe care părinții Sarei o relatează cu greu astăzi, bucuroși că fetița lor a înșelat predicțiile medicale, dar chinuiți de griji. Chiar dacă fetița a supraviețuit, viața ei încă este în pericol din cauza afecțiunilor de care suferă.

Intervenția nu a avut loc în primele 24-48 de ore de la naștere , iar starea micuței Sara a continuat să se agraveze. Umflătura de la baza coloanei e din ce în ce mai mare, iar riscul ca ea să moară este foarte mare.

Dincolo de rugăciuni și de Voința Divină, Sara are nevoie de operație iar părinții au nevoie de banii necesari intervenției chirurgicale.

Dacă doriți să o ajutați pe Sara, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu mențiunea numelui „Sara Baboș”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil