Satul Speranţei – Noua Casă pentru peste 200 de refugiaţi ucraineni.

De săptămâna viitoare sute de mame alături de copiii lor vor putea intra în Satul Speranţei, o poartă spre linişte şi spre normalitate.

„Avem 240 de locuri. Vom asigura cazarea, servirea mesei şi transportul acestora după necesităţi”, spune loc. Marius Tauteanu. Racordat la utilităţi, Satul Speranţei le va asigura tot confortul refugiaţilor din Ucraina.

Copiii vor avea şi ei un centru special pentru activităţi educative.

Satul Speranţei este un proiect al Antena 3 şi Fundaţiei Mereu Aproape în parteneriat cu I.G.S.U. Şi dumneavoastră puteți participa la campania noastră, donând în conturile Fundației Mereu Aproape câte 2 euro, prin SMS la numărul special 8831, cu textul Satul Speranţei.

Cel mai simplu, însă, puteți dona câte 2 euro la numărul special 8831*, printr-un sms cu textul Satul Speranței.

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. În rețeaua DigiMobil, numărul 8831 este disponibil doar pentru abonați și nu se percepe TVA pentru donații.