Fundația Mereu Aproape a primit Diploma de Apreciere acordată de Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă pentru dotarea secțiilor A.T.I. din România în 2020

Din banii strânși la Teledonul național Români Împreună, Fundația Mereu Aproape a cumpărat și a distribuit aparatură medicală performantă de maximă necesitate pentru secțiile ATI din unități medicale din întreaga țară. „Vă mulțumim pentru teledon, suntem recunoscători. A fost un ajutor enorm foarte binevenit și la timp. După Ministerul Sănătății sunteți cel mai important donator!” – Profesorul Șerban Bubeneck, Președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă

Diploma de Apreciere acordată de Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc pentru sprijinul oferit de Fundația Mereu Aproape în anul 2020

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc este una dintre unitățile medicale sprijinite în cadrul campaniei Români Împreună, prin care Fundația Mereu Aproape, împreună cu donatorii generoși care s-au implicat, a ajutat cadrele medicale și pacienții din România în lupta cu noul coronavirus.

Fundaţia Mereu Aproape a fost desemnată Fundaţia Anului la Gala Premiilor Capital 2019

Premiul pentru „Implicare Socială” oferit Fundației este o recunoaştere a eforturilor făcute de fiecare membru al echipei care, în fiecare zi, a ajutat cu toată dedicarea pe fiecare copil pe care Fundația l-a avut în grijă.

Alessandra Stoicescu a fost desemnată „Femeia anului 2016” într-o gală organizată de aproape două decenii de către revista „Avantaje”

Alessandra Stoicescu a primit Premiul de Excelență în Jurnalismul Social și titulatura onorantă de „Femeia Anului 2016” la o categorie dedicată vedetelor și jurnaliștilor care își valorifică notorietatea în acțiuni de responsabilitate socială.

Diploma de excelență la gala „OAMENI PENTRU OAMENI” 2016

La Gala Oameni pentru Oameni ediția a XIII-a, Alessandra Stoicescu a primit Diploma de Excelență pentru implicarea în campaniile de strângere de fonduri ale Fundației Mereu Aproape, pentru campania #Colectiv

Premiul social la gala „10 PENTRU ARGEȘ” 2016

Fundația Mereu Aproape a câștigat premiul din domeniul social la prima ediție a Galei „10 pentru Argeș“ organizată de Consiliul Județean Argeș. Fundația a primit Diploma de excelență pentru activitatea prestigioasă din anul 2016 și pentru promovarea Argeșului la nivel național și internațional.

Fundația Mereu Aproape, premiată la Gala “ACŢIONĂM RESPONSABIL 2013”

FUNDAŢIA MEREU APROAPE a primit premiul pentru cel mai activ membru al reţelei Acţionăm Responsabil în cadrul comunităţilor din regiunea Bucureşti – Ilfov. Premiul a fost acordat pentru contribuţia la promovarea principiilor responsabilităţii sociale şi pentru activitatea susţinută în cadrul reţelei Acţionăm Responsabil. Gala “Acţionăm Responsabil!” – ediția 2013 a marcat încheierea finanţării europene şi lansarea programului de continuare a proiectului pe perioada 2013-2016. La eveniment au participat peste 300 de specialişti, experţi şi reprezentaţi ai corporaţiilor, organizaţiilor neguvernamentale, asociaţiilor de IMM-uri, patronatelor, sindicatelor, comitetelor sectoriale, camerelor de comerţ şi industrie şi ai administraţiei publice, având astfel o anvergură fără precedent în domeniu.

GALA “Oameni pentru oameni” din 2009

În cadrul galei “Oameni pentru oameni” din 2009, Fundația Mereu Aproape a obținut primul său premiu! Fundatia s-a înscris în competiție cu proiectul „Teledon Marie Curie” și a câștigat “Premiul pentru participarea media în promovarea proiectelor de implicare socială și mobilizare de resurse”. Gala „Oameni pentru Oameni” este evenimentul anual care recunoaște implicarea în comunitate a companiilor, organizațiilor nonprofit și indivizilor din România și este organizată de Camera Americană de Comerț în România și Asociația pentru Relații Comunitare. Sunt premiate donații, sponsorizări, voluntariatul și activitățile de atragere de fonduri, cele mai bune idei de implicare socială, cele mai de impact inițiative, cele mai creative campanii, abordările etice și transparente.