Semne de apreciere

Alessandra Stoicescu a fost desemnată„Femeia anului 2016” într-o gală organizată de aproape două decenii de către revista „Avantaje”.

Galerie foto:

Alessandra Stoicescu a primit Premiul de Excelență în Jurnalismul Social și titulatura onorantă de „Femeia Anului 2016” la o categorie dedicată vedetelor și jurnaliștilor care își valorifică notorietatea în acțiuni de responsabilitate socială.

DIPLOMA DE EXCELENȚĂ LA GALA „OAMENI PENTRU OAMENI” 2016

Galerie foto:

La Gala Oameni pentru Oameni ediția a XIII-a, Alessandra Stoicescu a primit Diploma de Excelență pentru implicarea în campaniile de strângere de fonduri ale Fundației Mereu Aproape, pentru campania #Colectiv

PREMIUL SOCIAL LA GALA „10 PENTRU ARGEȘ” 2016

Galerie foto:

Fundația Mereu Aproape a câștigat premiul din domeniul social la prima ediție a Galei „10 pentru Argeș“ organizată de Consiliul Județean Argeș. Fundația a primit Diploma de excelență pentru activitatea prestigioasă din anul 2016 și pentru promovarea Argeșului la nivel național și internațional.

FUNDAŢIA MEREU APROAPE
PREMIATĂ LA GALĂ “ACŢIONĂM RESPONSABIL”

Galerie foto:

Joi, 5 decembrie, a avut loc Gala “Acţionăm Responsabil!”, eveniment cu rolul de a marca încheierea finanţării europene şi lansarea programului de continuare a proiectului pe perioada 2013-2016. Evenimentul a avut loc la hotelul JW Marriott, Sala Grand Ballroom.

La eveniment au participat peste 300 de specialişti, experţi şi reprezentaţi ai corporaţiilor, organizaţiilor neguvernamentale, asociaţiilor de IMM-uri, patronatelor, sindicatelor, comitetelor sectoriale, camerelor de comerţ şi industrie şi ai administraţiei publice, având astfel o anvergură fără precedent în domeniu.

Gala a fost moderată de Mihai Constantin (TVR) şi în deschidere au vorbit Dna. Anca Laura IONESCU – Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Dl. Gabriel ISPAS – Secretar General Adjunct, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Dl. Codrin SCUTARU -Secretar de Stat, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Marcând cum se cuvine cei trei ani de activitate ai acestui proiect de anvergura naţională, au fost premiate:

– 52 organizaţii pentru bune practici în responsabilitatea socială (din 550 de proiecte studiate);

– 40 organizaţii membre din toate regiunile de dezvoltare ale ţării (din 227 organizaţii membre în total) pentru activitatea susţinută şi generarea de schimbări pozitive în comunitate,

– 12 organizaţii câştigătoare ale concursului naţional „Acţionăm responsabil! – Competiţia iniţiativelor de responsabilitate socială” (din 203 proiecte înscrise la concurs).

FUNDAŢIA MEREU APROAPE a primit premiul pentru cel mai activ membru al reţelei Acţionăm Responsabil în cadrul comunităţilor din regiunea Bucureşti – Ilfov. Premiul a fost acordat pentru contribuţia la promovarea principiilor responsabilităţii sociale şi pentru activitatea susţinută în cadrul reţelei Acţiona Responsabil.

Premiile au fost decernate de specialişti şi manageri de responsabilitate socială şi de experţii proiectului din cele opt regiuni de dezvoltare.

Mulţumim pentru orice gând bun.
Mulţumim pentru că ne sunteţi mereu aproape.
Mulţumim tuturor pentru susţinere
Mulţumim în fiecare zi, pentru că suntem sănătoşi.

Mulţumim!
Echipa FMA

FUNDAŢIA MEREU APROAPE
GALA  “Oameni pentru oameni” din 2009

Galerie foto:

In cadrul galei “Oameni pentru oameni” din 2009, Fundatia Mereu Aproape a obtinut primul sau premiu!! Gala „Oameni pentru Oameni” este evenimentul anual care recunoaste implicarea in comunitate a companiilor, organizatiilor nonprofit si indivizilor din Romania.  Organizata in mod traditional de Camera Americana de Comert in Romania si Asociatia pentru Relatii Comunitare, editia din 2009 s-a bucurat de sprijinul partenerului BRD Societe Generale.   Gala „Oameni pentru Oameni” ajunsa la a 6-a editie este un concurs national si un eveniment care premiaza implicarea sociala a companiilor, cetatenilor si organizatiilor neguvernamentale. Sunt premiate donatii, sponsorizari, voluntariatul si activitatile de atragere de fonduri, cele mai bune idei deimplicare sociala, cele mai de impact initiative, cele  mai creative campanii, abordarile etice si transparente.. Fundatia Mereu Aproape s-a inscris in competitie cu proiectul „Teledon Marie Curie” cu care a castigat “Premiul pentru participarea media in promovarea proiectelor de implicare sociala si mobilizare de resurse”.

Start typing and press Enter to search