Zeci de copii din România depind de generozitatea semenilor pentru a-și recăpăta sănătatea. Unul dintre ei este Mihaela. Copila are 12 ani și suferă de scolioză cu unghi Cobb de 70 de grade. Deformarea spatelui avansează rapid, în ciuda terapiilor și a purtării neîntrerupte a corsetului recomandate de medici români și străini. Pentru că fetița respiră din ce în ce mai greu, obosește și are dureri, singura ei salvare înseamnă o operație foarte complicată și foarte scumpă. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei “Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Mihaela dar și alți copii.
Mihaela este minunea mamei ei, Liliana. Din cauza unor probleme de sănătate, femeia știa de la medici că nu va avea copii. Dar s-a rugat și ruga i-a fost ascultată și a născut o fetiță frumoasă. Numai că Mihaela a venit pe lume cu hernie inghinală și hernie ombilicală. De la doi la patru ani, fetița a făcut trei operații. Apoi…
Mama și-a dus copila la mai mulți medici care să le învețe ce să facă pentru a îndrepta spatele copilei. Doctori români și străini au recomandat kinetoterapia, înotul și purtarea unui corset.
Mihaelei nu-I place să vorbească despre spatele ei deformat de scolioză. Îi este rușine și o dor răutățile unor copii care o privesc ca pe ceva diferit. În fapt, Mihaela este doar un suflet care duce o luptă. Iar asta a apropiat-o mult de Dumnezeu, cel care nu judecă.
Dacă doriți să o ajutați pe Mihela, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Mihaela Mihailescu  ”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>