”Smart” (n.r. isteți) sunt copiii care vor să se descurce și fără să se plângă sau să ceară, sunt elevii care învață pentru că știu că o fac pentru viitorul lor, nu pentru notele de trecere. ”Smart” sunt cei care nu găsesc o scuză în frigul din casă sau în faptul că nu au avut pâine la masă pentru a refuza să-și facă temele. ”Smart” sunt elevii care învață, sunt premianți și muncesc pentru viitorul lor, pentru să știu că numai de ei depinde să îl facă mai bun. Pentru toți aceștia, Smart Alliance a participat la Cupa „Mereu Aproape”, unde a jucat mini-fotbal pentru ca 50 de copii buni la învățătură să-și poată continua școala.

Toți acești copii riscau să abandoneze școala numai din lipsa banilor, bani care devin cu atât mai importanți cu cât ei îți condiționează nu confortul, ci șansa la un viitor mai bun decât ar putea vreodată părinții să le ofere. Toți acești copii acum primesc sprijin financiar lunar pentru a-și continua școala.

Mulțumim, Smart Alliance, pentru că ne-ai ajutat să ajutăm!

***

SMART ALLIANCE — ‘Innovation Technology Cluster’ reprezintă un cumul de experiențe multiple, prin asocierea între mai multe companii mici și mijlocii din domeniul IT&C, consolidate pe mai multe paliere de lucru, acoperind soluții complexe care pornesc de la optimizare și management procese de afaceri, servicii pentru infrastructuri IT, servicii integrate și complete hardware, software și marketing digital, automatizări industriale și consultanță și training IT.