Mică, blondă, veselă și iubită de familia ei numeroasă, Sofia a ajuns ca la trei ani și jumătate să privească cu jind cum se se joacă, aleargă ori dansează copiii de vârsta ei. La naștere, creierul fetiție nu s-a oxigenat suficient. Așa că Sofia nu poate merge și cară cu ea un diagnostic greu: parapareză spastică. Copila are o șansă să nu ajungă în scaun cu rotile, iar șansa vine din Statele Unite. Acolo trebuie să ajungă micuța blondă în iulie, la operația care îi va dărui mersul, pentru asta are nevoie de 46000 de euro. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutată Sofia dar si alti copii.
Sofia arată ca o păpușă vie. Cârnă, blondă și luminoasă, fetița este înconjurată de dragostea părinților, a celor trei frați, a colegilor de la grădiniță și a doamnei educatoare. Toți se învârt în jurul copilei care nu poate să meargă, toți sunt atenți la nevoile ei.
De la descoperirea bolii până astăzi, Sofia a făcut recuperare în fiecare zi, în spitale din Oradea și Tg. Mureș dar și acasă. Lipsa rezultatelor a înverșunat-o pe mama să găsească soluția salvatoare.   Părinții Sofiei au încercat să strângă banii dar abia au adunat trei mii de euro. Mai e puțin până la programarea din Statele Unite și au nevoie de sprijin.
Dacă doriți să o ajutați pe SOFIA, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „SOFIA CAZAN”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>