Ediția de Paști a programului „Bucurie la cutie” a adus un dar inedit familiilor din campania „Schimbă o viață”. Datorită generozității echipei Dabo Doner Romania, familiile au primit vouchere cadou pentru a le putea oferi copiilor lor experiența unei mese la restaurant – o masă cu produse sănătoase într-o atmosferă foarte plăcută.
Voucherele reprezintă o surpriză special creată pentru copiii de care Fundația are grijă, toți fiind copii cu posibilități materiale reduse dar cu mare drag de carte. Deși s-au confruntat de mici cu greutățile vieții, ei sunt copii frumoși, care merg la școală și învață cu plăcere, fapt care se vede în rezultatele și premiile lor.

Este o plăcere și totodată o onoare pentru noi să ne implicăm în campania «Bucurie la cutie», ediția de Paști 2019,  prin care ne-am dorit să oferim acestor copii și familiilor lor un moment de fericire în jurul unei mese cu produse sănătoase și gustoase, fără aditivi sau conservanți alimentari, într-un restaurant de tip
fast-food sănătos, probabil singurul restaurant de acest gen din țară și care are ca primă valoare sănătatea clienților săi
”, a declarat Dan Paștiu, Fondator Dabo Doner Romania.

Dabo Doner Romania, franciza cu cea mai mare extindere din țară și cu o rețetă de Doner imbatabilă,  s-a născut la Sibiu în urmă cu 6 ani. Dabo Doner este prezent în peste 27 de orașe din România, cu un număr de peste 40 de restaurante.
Programul „Bucurie la cutie” are deja o poveste de șase ani și se desfășoară în cadrul campaniei sociale „Schimbă o viață”, însemnând sute de cutii cu daruri pregătite și oferite de fiecare dată. Cei 542 de beneficiari ai acestei ediții provin din familii, precum și din grădinițe și școli din București și din județele: Bacău, Bihor, Botoșani, Buzău, Călărași, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea.