[mk_page_section bg_image=”https://fundatiamereuaproape.ro/wp-content/uploads/2017/02/header-tabara.jpg” bg_color=”#c9c9c9″ bg_position=”center center” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” video_opacity=”0.7″ min_height=”350″ js_vertical_centered=”true” skip_arrow=”true” sidebar=”sidebar-1″]

[/mk_page_section][mk_page_section padding_top=”60″ padding_bottom=”60″ sidebar=”sidebar-1″]

Tabara Copilariei

Sărăcia sufocă visurile a mii de copii din familii modeste și îi împiedică să spere și să lupte pentru o viață mai bună. Uneori, sărăcia nici nu le oferă copiilor din familii modeste șansa să afle că există opțiuni din care pot alege. Cu toate acestea, mulți continuă să meargă la școală si chiar au rezultate remarcabile. Pentru acestia organizăm Tabăra copilăriei, o acțiune care a apărut în 2015, în cadrul campaniei Schimbă o viață. Numai în primii ei doi ani, 42 de copii din școlile din Pitaru-Potlogi și din Lehliu Gară au mers în prima tabără din viața lor, au văzut pentru prima data muntele și au trait cinci zile de copilărie ideală.

Prin Tabără a copilăriei, ne-am propus să le arătam copiilor mai puțin norocoși ce înseamnă jocul, comunicarea, spiritul de echipă, loialitatea, să le oferim sfaturi cu privire la igiena personală, să îi învățăm lucruri noi în timp ce ei se distrau și să îi ajutăm să își dezvolte capacitatea de integrare și adaptare la diverse situații.

Acesta este felul nostru de a susține copiii cu probleme sociale care se ambitionează să continue studiile, în ciuda faptului că de multe ori adorm flămânzi.

Ca Tabăra Copilăriei să ofere bucurie în fecare an, avem nevoie de parteneri. Dacă sunteți companie, ne puteți fi alături. Trebuie doar să ne scrieți (liperlink Contact) sau să ne sunați (liperlink Contact) și împreună construim fericire. Puteți susține proiectul nostru și printr-o donatie financiară nominală prin depuneri în contul (hyperlink trimitere către partea de Ajuta!) campaniei sau prin intermediul platformei Euplatesc.ro (plata cu cardul)-hyperlink către pagina specifică).

Suntem aici să ajutăm. Te rugăm, ajută-ne să ajutăm!

[/mk_page_section][mk_page_section padding_top=”60″ padding_bottom=”60″ sidebar=”sidebar-1″]

Album foto

[mk_photo_album]
[/mk_page_section]