La șapte ani, o fetiţă din Bihor a reușit să topească inimile unei echipe medicale din Viena. Este Tatiana pe care ați văzut-o de curând într-un material la Observator/Antena 3. Când avea doi ani, a căzut din pat și și-a rupt piciorul drept. Operațiile făcute în ţară i-au deformat gamba și i-au lăsat piciorul cu opt centimetri mai scurt decât normalul. Anul trecut am ajutat-o să pornească pe drumul vindecării. Acum, Tatiana are iar nevoie de noi. Puteți dona 2 euro prin sms la numărul 8848. Alimentați astfel fondul de solidaritate al campaniei Vreau să ajut din care va fi ajutată Tatiana dar și alti copii.
Are șapte ani, iubește pisicile și e pasionată de lego Star Wars. Este copil și om mare, în același timp. Visează să zburde dar știe că, deocamdată, trebuie să fie ascultătoare. Altfel, piciorul ei drept, ancorat în dispozitivul de alungire, nu va reveni la normal. Operația de anul trecut, de la Viena, i-a alungit Tatianei piciorul cu cinci centimetri.
Seriozitatea și hotărârea Tatianei de a se face bine i-a cucerit pe medicii vienezi care o ajută, așa cum i-a cucerit și pe oamenii care anul trecut i-au sărit fetiței în ajutor cu donații în Campania Vreau să ajut a Fundației Mereu Aproape.
Tatiana mai are de făcut alte două operații, una luna aceasta și una în vară. Fără ajutor, e aproape imposibil.
Dacă doriți să O ajutaţi pe TATIANA, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „TATIANA SERE”.
Românii din străinătate pot contribui la salvarea  Tatianei online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!
 
Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>