Teodora are acum doi ani și este a doua oară când ne cere ajutorul pentru a se face bine. S-a născut cu o boală congenitală foarte gravă, nevi gigant. Aceștia sunt răspândiți pe toată pielea Teodorei. Primele intervenții de eliminare au avut loc în Statele Unite, la Chicago, pe când Teo avea doar cinci luni. Intervențiile au fost un succes, dar nevii nu au putut fi scoși în totalitate. Ca să evite apariția cancerului de piele, Teodora trebuie să meargă din nou la Chicago pentru o nouă serie de intervenții.
O puteți ajuta pe Teodora, dar și pe alți copii, donând 2 Euro printr-un SMS la numărul 8848 în fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut”.  
Teodora a fost diagnosticată cu această boală când avea doar cinci zile. Tot atunci medicii i-au spus mamei că nu are nicio șansă de tratament la noi în țară. Deși primele intervenții au ajutat-o enorm, Teodora mai are de străbătut un drum lung până la vindecare. În vara acestui an este așteptată din nou la Chicago pentru alte intervenții.
”Am cerut ajutor tuturor celor care au putut să ne ajute, suma era foarte mare, iar noi nu aveam ce să vindem. Am să vă rog să ne fiți alături în continuare cu Fundația Mereu Aproape și să aveți puterea și dacă aveți posibilitatea să donați 2 Euro pentru Teodora la 8848. Eu vă mulțumesc foarte mult și vă multumesc că ne sunteți aproape.” – Georgiana Șerbănescu, mama Teodorei.

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de doi euro la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței pentru Teodora.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona (Teodora vă mulţumeste şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Teodora Șerbănescu”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU