E Paștele, e vremea credinței, a generozității și a speranței. Sunt ore în care putem face și noi o minune. Pentru Teodora, fetița de patru ani, care se pregătește pentru a cincea operație din mica ei viață. Născută cu o boală extrem de rară, nevi congenitali gigant, Teo trebuie să ajungă în Statele Unite la chirurgul care încearcă să țină cancerul departe de copilă. Pentru fetiță și pentru mama ei, vă spunem că printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut”, din care va fi sprijinită Teodora dar si alti copii.
Pe Teodora Șerbănescu o știm de la câteva luni de viață. Ne-au topit ochii ei mari și albaștri și vestea că boala de care suferă cere un lung șir de operații. Astăzi, Teodora are patru ani, înțelepciune de om mare, curaj cât o sută de adulți și o imaginație bogată.
Boala Teodorei apare la un copil din cinci sute de mii. Nu are leac și singura soluție ca cele 44 de pete maro de pe corp să nu devină cancer înseamnă operații după operații.
La opt luni de viață, Teodora a intrat din nou în sala de operație din Chicago. Doctorul Bauer i-a scos fetiței tumora, a acoperit zona cu pielea nou produsă și i-a tăiat copilei lobul urechii drepte. Doi ani mai tirziu, in 2016, Teo a mai facut alte doua interventii chirurgicale.  Dacă initial medicii americani vorbeau de 22 de operații pentru Teodora, în anii scurși au redus numărul la opt. A cincea și cea mai complex urmează în două luni. Împreună putem reuși!
Dacă doriți să o ajutați pe Teodora, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „TEODORA SERBANESCU”.

  • Românii din străinătate pot contribui la salvarea Teodorei online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>