Le mulțumim tuturor celor care au donat pentru fetița mea și care ne-au fost alături în acele momente în care credeam că nu mai există vreo portiță de ieșire! Acum, datorită dumneavoastră, a oamenilor cu suflet mare și a echpei Ares, fetița mea este bine, se recuperează foarte repede și continuă sa fie la fel de zglobie și jucăușă ca și înainte! Vă mulțumesc tuturor! – Ana-Maria Georgiana Cazacliu, mama lui Annais-Elena Prundaru (campania Vreau să ajut).

 

Știu că fiica mea o să aibă o viață normală de acum. Am reușit cu ajutorul unor oameni minunați: Fundația Mereu Aproape, iar acum pot să mă bucur de copilul meu. Îmi doresc ca toată lumea să doneze pentru acești copii, să doneze fundației, să doneze Campaniei Vreau Să Ajut prin sms la 8848, pentru ca toate mamele să nu își mai vadă copiii în spital, să îi vadă prin parcuri, la școală… copiii acolo ar trebui să stea. Nu într-un spital! Să se bucure de viață.Aura Struțu, mama Cristinei Struțu (campania „Vreau să ajut”)

Dorim să mulțumim oamenilor de la Fundația Mereu Aproape pentru munca lor asiduă, oamenilor cu suflet care au donat acum și în urmă cu 4 ani pentru Dragoș și, nu în ultimul rând, doctorilor geniali care au făcut un miracol!!! Bunătatea oamenilor salvează alți oameni. Vă mulțumim tuturor și Dumnezeu să vă întoarcă înzecit binele făcut!Mama lui Dragoș Constantin (campania „Vreau să ajut”)

Mulțumim din suflet Fundației Mereu Aproape și tuturor oamenilor de bine care au contribuit, ajutat și susținut-o pe Mara în realizarea visului ei, acela de a merge singură în picioare. Mara a avut operația pe coloană (SDR) (…) și este aproape de mersul independent. Vă mulțumim, încă o dată, pentru tot sprijinul acordat; să vă dea bunul Dumnezeu multă sănătate și să o țineți tot așa! Doamne ajută să fie totul bine în continuare!Familia Marei Duican (campania „Vreau să ajut”)

Mulțumim tuturor pentru gândurile bune și mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această operație! Mulțumim din inimă domnului doctor și Fundației Mereu Aproape!Vasilica Banu, mama lui Florinel Banu (campania „Vreau să ajut”)

Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat! Datorită dumneavostră, Victor vede mult mai bine! Mulțumim doamnei doctor care este un medic și, totodată, un om minunat!Maria Dașoveanu, mama lui Victor Dașoveanu (campania „Vreau să ajut”)

Se mai spune că Dumnezeu lucrează prin oameni și vă spun eu că așa este! Eu și familia mea am simțit și am trăit acest lucru! Oamenii buni au fost alături de noi în cel mai greu moment din viața noastră și cu ajutorul lor am reușit să aducem din nou zâmbetul pe chipul copilului nostru! Nu pot exprima în cuvinte ce e în sufletul meu de mamă, cât de mare este recunoștința pe care o simt pentru voi toți, oamenii minunați care ați venit in ajutorul nostru! Doresc să vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru fiecare cent donat, pentru fiecare vorbă bună, pentru fiecare încurajare oferită! Doresc de asemenea să aduc mulțumiri din adâncul sufletului meu oamenilor minunați de la Fundația Mereu Aproape! Fără suportul lor nimic nu ar fi fost posibil! Vă doresc tuturor să vă întoarcă Dumnezeu binele făcut și să fiți mereu în paza LUI! Luminița Cociu, mama Georgianei Cociu (campania „Vreau să ajut”)

Nici nu-mi vine să cred că acum sunt bine și că pot să fac aceste lucruri pe care nu puteam să le fac înainte. Și sunt fericită! Nu știu cum să spun pentru că sunt extrem de fericită… am trecut prin această operație extrem de grea și acum tot nu-mi vine să cred că sunt bine și sunt acasă cu familia mea. Le mulțumesc foarte mult că m-au ajutat să devin un copil normal, un copil care nu o să mai aibă o problemă niciodată cu spatele și o să poată să își împlinească toate visurile. Le mulțumesc din suflet! Chiar dacă nu m-au cunoscut și n-au știut cine sunt eu, au donat pentru mine.Mihaela Mihăilescu (campania „Vreau să ajut”)

Copiii erau nevoiți să își schimbe încălțămintea de interior, să se îmbrace bine pentru a străbate curtea din spatele grădiniței, să îndure frigul, ploaia și ninsoarea, gerul doar pentru a reuși să meargă la toaleta din curte, neadecvată preșcolarilor. Odată cu reînceperea cursurilor, copiii de la această grădiniță vor avea cel mai frumos cadou: o toaletă interioară! Și pentru aceasta nu putem decât să vă mulțumim că ne-ați ascultat și împlinit dorința făcând fericiți acești micuți!Marioara Mușuroia, educatoare Grădinița Broscari, județul Olt (campania „Lăsați-mă să învăț”)

Viața noastră s-a schimbat în bine, suntem mult mai liniștiți și mult mai bine de când avem propria noastră casă. Ne simțim foarte bine și vă mulțumim din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pt noi.Jenica Hâncu (campania „Ajut eu”)

Le mulțumesc tuturor și, cel mai important, vreau să mulțumesc în primul rând campaniei! Dacă această campanie nu era, visul meu nu era împlinit.Ana-Maria Ampoițan (campania „Ajut eu”)

Vă mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul și sprijinul acordat! Acești bani pe care i-am primit datorită campaniei Ajut Eu mă vor ajuta să îmi pot crește fetițele. George Paiu (campania „Ajut eu”)

Alexandru a primit patinele de gheață pe care și le dorea de foarte mult timp. Ne-am întâlnit cu «îngerul» trimis de dumneavoastră și vrem să vă mulțumim. Sunteți minunați! Luiza Mereuță (campania „Ajut eu”)

Spitalul Județean de Urgență Zalău vă mulțumește pentru ajutorul oferit prin donarea a 10.000 de halate de unică folosință, necesare pentru protecția personalului medical în fața pandemiei Covid-19. Vă dorim ca în continuare să aveți putere de muncă pentru a putea ajuta cât mai multe spitale. Vă mulțumim pentru implicare și pentru respectul față de cadrele medicale.Dr. Georgeta Fiț, Manager Spitalul Județean de Urgență Zalău (campania „Români Împreună”) 

În vremuri dificile, se fac simtiți oamenii „nevăzuți”, cu suflet frumos. Noi, personalul Spitalului Municipal Adjud – spital suport COVID-19, mulțumim celor care au înteles că solidaritatea e cheia reușitei. Mulțumim Fundației Mereu Aproape și tuturor donatorilor din cardrul proiectului „Români Împreună”. Am primit astăzi 3.000 bucăți halate unică întrebuințare și 9.000 bucăți măști trei pliuri.Monica Bercea, Manager Spitalul Municipal Adjud (campania „Români Împreună”)

Vă mulțumim foarte mult pentru grija de a ajunge și la noi materialele de protecție atât de necesare în această perioadă! Mulțumim Fundației Mereu Aproape pentru organizarea Teledonului și donatorilor pentru donațiile lor! Anca Lăcătuș, medic de familie Asociația Medicilor de Familie din Brașov (campania „Români Împreună”)