La șapte ani, inima unui puști din județul Botoșani bate de-i sare din piept. Boala de care suferă Tiberiu nu-l lasă să doarmă și nici să se joace în voie. Până și câteva pase cu mingea îi pot aduce la poartă ambulanța.  Tiberiu are tahicardie supraventriculară, diagnostic confirmat de medici cardiologi din Iași și Timișoara, care au spus că operația este singura șansă a copilului să trăiască. Operația urgentă. Pentru că lista de așteptare în sistemul de stat este lungă iar Tiberiu nu are timp, operația ar trebui făcută în clinică privată. Dar pentru asta, puștiul are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.  Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei “Vreau să Ajut” din care va fi sprijinit Tiberiu, dar și alți copii.
“Fără operație nu scapă!”, cu acest gând cumplit și cu teama că nu-și vor putea salva copilul trăiesc părinții lui Tiberiu în fiecare zi. Și în fiecare noapte.

“El a început acum ceva timp să fie și mai rău, în continuu, în continuu. Mă trezește noaptea, mamă, mi-i rău, mamă, îmi bate inima, vreau să ma joc.  Eu îi spun, Tibi, nu fă efort, Tibi, ai grijă!”, spune mama lui Tiberiu

În timp ce părinții căutau soluția salvatoare, ambulanța de la Dorohoi a tot făcut potecă la casa soților Cical căci palpitațiile lui Tiberiu sunt dese și durează și peste cinci minute.
Dar e copil și copilăria înseamnă joacă. Numai că pentru Tiberiu orice șut dat în minge poate chema ambulanța. Și pentru că starea lui Tiberiu s-a tot înrăutățit, copilul ar trebui să facă operația la inimă cât mai repede. Doar că părinții au de trecut un prag greu.
Dacă doriți să îl ajutați pe Tiberiu, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Tiberiu Cical”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>