Un vis împlinit! Iulia Nicolescu are acum casa pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

In SCHIMBA O VIATA

Pentru  fapte bune este nevoie doar de dorință si de oameni care să le îndeplinească . În primăvară, când am organizat a doua ediție a Taberei Copilariei, împreună cu prietenii noștri de la SIKA Romania, am descoperit nu doar visuri ale unor copii nevoiași. Am mai descoperit si povestea copleșitoare a Iuliei Nicolescu, asistenta medicală care i-a insotit pe copii în tabara. Mamă singură, cu două fete studente care învață foarte bine și cu un baiat cu grave probleme psihice și extrem de violent, Iulia nu a avut niciodată o casa. Când am cunoscut-o noi, stătea în chirie, într-un imobil mai mult decât sărăcăcios. Întalnirea Iuliei cu echipa Mereu Aproape a însemnat prima tabară din viața doamnei de 47 de ani și o casă noua la care a contribuit și minunata echipă de la emisiunea”Te cunosc de undeva” a Antenei 1.

A doua ediție Tabăra Copilăriei a schimbat viața celor 22 de elevi de clasa a V-a de la școlile dâmbovițene Pitaru și Potlogi care, timp de 5 zile, au beneficiat de prima tabără din viața lor. Pentru acești copii, Tabăra Copilăriei desfășurată în Bușteni a însemnat o experiență unică și multe premiere: drumul cu autocarul, cazarea într-un hotel, bucuria de a vedea munții pe care îi știau doar din fotografii, jocuri de dimineața până seara și multe ateliere creative. Sika România a făcut posibilă tabăra pentru acești copii care se ambiționează să meargă la școală și au rezultate remarcabile, în ciuda lipsurilor și a sărăciei cu care se confruntă. Proiectul Tabăra Copilăriei face parte din campania „Schimbă o viață” desfășurată de Fundația Mereu Aproape.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Politica de confidențialitate

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?