În viața unui copil există probleme de sănătate care se pot rezolva într-un timp scut și altele cu care trebuie să se lupte ani în șir.

Ariana Pănescu a fost unul dintre norocoși. Mama fetiței ne-a contactat pe când Ariana avea doar 6 luni. Ne-a povestit că micuța avea nevoie urgentă de o orteză craniană și de kinetoterapie. La numai 3 luni, capul fetiței a început să se deformeze fiind turtit e partea stângă și ieșit în exterior pe partea dreaptă. Atunci, a primit diagnosticul de plagiocefalie și tulburare de dezvoltare motorie. După mai bine de șase luni în care Ariana a purtat casca fără întrerupere, forma capului a revenit la normal, iar fetița nu a mai fost obligată să o poarte. În plus, la evoluția ei au contribuit foarte mult și nenumăratele ședințe de kinetoterapie și vojta pe care micuța le-a urmat în ultimele opt luni. Deși la primul consult neurologic după naștere nu i se dădeau șanse să meargă, Ariana a reușit cu ajutorul terapiilor să se rostogolească, să stea în șezut și să facă pași fiind susținută. Astăzi, merge deja în picioare și este complet recuperată. Conform afirmațiilor terapeutului, a ajuns la vârstă normală de dezvoltare cognitivă și motorie. Acum, la un anișor fetiță nu mai are nicio problema de sănătate, reușind să se dezvolte corect și frumos.

 

„Nu ne vine să credem că într-o săptămână s-au întâmplat așa de multe! S-a rostogolit, s-a ridicat în mânuțe, apoi în picioare și deodată a început să meargă. Suntem șocați de progresele pe care le face atât de rapid. Mulțumim Fundației pentru că a crezut în noi și a ajutat-o pe minunea noastră, Ariana.”, ne-a spus Alexandra, mama bebelușei.

Dacă doriți să ajutați și alți copii precum Ariana, puteţi dona în, în lei şi în euro.

Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*. Numărul 8848 NU are recurență.

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil.