Un băiețel de nici șase ani din București muncește în fiecare zi ca să poată merge. Născut prematur și ținut în incubator, Luca a ieșit din spital cu paralizie cerebrală dar cu o uriașă voință să trăiască. Și să stea, într-o bună zi, pe picioare, fără ajutor. Face kinetoterapie în fiecare zi și acum este cu sufletul la gură căci trebuie să meargă la operații în Statele Unite. Vorbește cu încredere despre cum va fi el după intervențiile chirurgicale și speră să adune banii de care are nevoie. Pentru că împreună am dăruit și altor copii mersul și bucuria indepentenței, vă rugăm să ne unim iar forțele! Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutat Luca dar si alti copii. 
Are cinci ani și opt luni, este vesel, comunicativ și deja foarte înțelept. La el, înțelepciunea nu a venit o data cu vârsta ci cu boala și, mai ales, cu dorința de a o învinge.
Când Luca a împlinit două luni, a fost dus de părinți la investigații medicale amănunțite. Diagnosticul a fost crunt și a deschis calea anilor de kinetoterapie zilnică. Copilul avea patru luni când a făcut primele exerciții. Le face și astăzi.
Dar Luca este un copil care chiar ar putea să meargă pentru că a fost acceptat de echipa doctorului TS Park la operațiile rizotomie dorsală selectivă și PERCS. Luca deja stă cu gângul acolo.  Părinții au obținut programarea și au paralizat când au aflat costurile. Transportul si cazarea si interventiile chirurgicale se ridica la suma de aproximativ 60 de mii de euro.
Dacă doriți să îl ajutaţi pe Luca, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Luca Luschi”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>