Vlada e o fetiță de doar zece ani, dar dacă îi aflați povestea, veți descoperi că e puternică la fel ca un om mare. De un an, se luptă eroic cu cancerul osos. Mai toți medicii care au văzut-o au vorbit despre amputarea piciorului. Dar mama Vladei nici nu a vrut să audă și a căutat o salvare pentru copila ei. Și a găsit-o. Vlada își va păstra piciorul cu ajutorul unei proteze personalizate. Doar că totul are un preț greu de suportat de familia ei: 26 mii de euro.

Ea e Vlada. O fetiță de 10 ani, într-un corp plăpând, cu spiritul de luptă al unui războinic. A fost diagonisticată cu o formă de cancer osos, la picior.

Coșmarul Vladei a început în urmă cu un an. Atunci când, de la un simplu şchiopătat… s-a instalat rapid boala nemiloasă.

Au urmat ședințe de chimioterapie și nenumărate drumuri între oraşul natal al Vladei, Chișinău – Cluj și București. Salvarea a venit la Spitalul de copii „Victor Gomoiu” din Capitală.

În cazul Vladei, deși este o tumoră foarte agresivă, din fericire, tehnic, din punct de vedere chirurgical, salvarea membrului este posibilă.

Am apelat la Fundația Mereu Aproape de un ajutor financiar, pentru că avem nevoie de o proteza personalizată, care costă peste 26.000 de euro. Eu, ca mama singura, nu dispun de o așa sumă, nu pot munci, sunt însoțitoarea Vladei.

Dată fiind vârsta copilului, soluțiile de reconstrucție nu sunt chiar la îndemână. Motiv pentru care, în cazul ei, reconstrucția se face cu ajutorul unei proteze personalizate.

Atât Vlada, cât și mama ei știu că ce-a fost mai rău a trecut. Iar acum privesc cu încredere și bucurie către o viață lipsită de dureri.

Dacă doriți să ajutați și alți copii cu afecțiuni medicale, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro.

Românii din străinătate pot contribui cu o donație în conturile Fundației, direct pe site sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF: 18212553

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*. Numărul 8848 NU are recurență.

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil.