Grea povară duce în suflet o mamă din Bacău care știe că ea poartă vina pentru boala copilului său. Lipsa fosforului din organism, care i-a provocat femeii nanism și fracturi, lipsa aceasta i-a transmis-o lui Vladuț. Puștiul frumos și plin de viață pendulează între fericirea jocului și durerea oaselor care se curbează chiar și în această clipă. Vlad riscă în fiecare secundă fracturi și are nevoie de operații cu implanturi de tije speciale. Scumpe și nedecontate de stat. Și cum fericirea unui copil stă iar în bani, vă rugăm să îl ajutăm pe Vlad și să alinăm o mamă copleșită de vină. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutat Vladuț dar si alti copii.


La nouă luni ale lui Vlad, părinții și-au dat seama că bebelușul nu mai crește. Rămăsese la înălțimea unuia de trei luni. Diagnosticul corect a fost pus la spitalul Marie Curie din București. Tratamentul medicamentos nu îl ajută deloc pe Vlad. Durerile continuă iar fosforul din trupul mic nu a ajuns nici măcar la limita de jos acceptată în medicină.
Pentru Vlad, ca pentru orice copil de patru ani, joaca ar trebui să fie singura procupare. Și e. Însă doar atunci când îi dau voie durerile.  Consultat de unul dintre cei mai buni medici ai României, de doctorul Alexandru Ulici, Vladuț trebuie să facă operații cu implant de tije speciale, nedecontate de statul român.
Dacă doriți să îl ajutați pe Vlad, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Vlad Dumbrava”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>