Denis are zece ani și își dorește câteva lucruri. Să scape de durerile de picioare, să meargă, să joace fotbal cu fratele lui și apoi să devină medic. Exact în această ordine. Dorințele nu sunt deloc imposibile pentru acest copil care de zece ani luptă cu paralizia cerebrală. Dar pentru ca visurile să devină realitate, Denis are nevoie de sprijin. Unul consistent și urgent. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi sprijinit Denis dar și alți copii
Denis a venit pe lume prematur, din sarcină gemelară. La șase luni, Denis nu putea sta în șezut ca fratele lui așa că părinții l-au dus la mai multe investigații. Kinetoterapia, masajul și toate celelalte terapii specifice paraliziilor cerebrale l-au ajutat pe Denis să recupereze mult din funcționalitatea organismului. A făcut și două operații, una la trei, alta la cinci ani. Ce nu au rezolvat absolut deloc toate acestea sunt durerile fizice și emoționale pe care le îndură acest copil.
Spasticitatea i-a scurtat lui Denis tendoanele de la picioare și i-a deformat coloana. Șoldul este și el deformat, cu oasele ieșite 40 la sută din articulație.  Evaluat la distanță și apoi consultat la București de doctorul TS Park, Denis a fost acceptat de echipa chirurgicală de la Spitalul Saint Loius pentru operații. Și Denis trebuie să le facă repede.
Dacă doriți să îl ajutați pe Denis, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Duma Denis”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>